Thursday, January 15, 2009

FFA.

Kære Venner og andre:)
Nu er vi så småt ved at runde de 20 medlemmer i vores clan og det synes jeg er helt fantastisk. Jeg kunne godt tænke mig at starte en debat omkring en evt. Team b0s FFA server. Smid jeres mening og lad os få snakket om det:)

MVH Whis

16 comments:

Recoon said...

Lyder ganske fornuftigt.. Vi spiller jo i forvejen meget FFA, og der er nu en charme ved at være admin på en FFA server :) og med 20 medlemmer burde "afgiften" ikke være ret høj for den enkelte spiller :)

Unknown said...

Jeg synes også det kunne være rart...

Vi klarede jo i sin tid alle sammen også at betale de 300 kroner vi startede ud med, så mon ikke vi kan smide lidt ekstra penge efter det og få gang i en FFA igen...

Dog vil jeg så gerne allerede nu ligge op til den lille diskussion omkring hvilke mods der skal på og hvorfor, men det kan man jo lige tænke over...

Anonymous said...

FFA ok med Bamsen :)

En 16 slots ffa server i 6 måneder ville koste 110 kr. mere pr medlem

Så ved bøsserne hvad det koster mere :)

Recoon said...

Som mod, vil jeg være tilhænger af 2 ting : den eneste at den kommer til at kører som en ganske normal FFA server uden ekstra gejl. Derudover at vi måske kunne indføre Rcon menuen (slap mod), så vi ikke behøver at skrive commandoer hver gang hvis der skal muttes, kickes, bannes for cheat osv. :)
Er så meget lettere især for en noob som mig :D

Recoon said...

ps. prisen er intet problem for mig.. jeg svømmer i penge..

Anonymous said...

som en fattig gøgler fortrækker jeg at owne GG's server det er fint med mig.

Anonymous said...

men forstår udmærket hvorfor folk gerne vil have en FFA og vil selvfølgelig anerkende en demokratisk beslutning :)

Anonymous said...

Den geniale ide:)
Jeg har fornøjelsen af at spille golf med en del mennesker der har firma osv. Jeg ville da gerne gå ud og se om jeg kunne finde nogen der ville betale en sum penge for at kunne smide deres reklame på vores HP. Måske vi så kunne samle penge til FFA, CW og ventrilo servere:)
MVH Whistler

C3PO said...

ved sku ikke rigtig det med en FFA den gang vi havde vores ALS/TIK Clane / Server Ip var det jo godt. med en FFA og der kom jo mange ind og spille på den, med da vi blev til Team b0s, så gik det jo død på ffa siden. og TLD spiller jo ikke mere :P. vi owner jo vores egne server til alle smutter. ved ikke om vi kan få en go ffa server, som er godt besøgt som SuTmiN og DV..

ang. mod.. så er der jo nogle at vælge imellem, men dden der er mest udvikling i er SourceMod som jeg ville gå efter

Whis der kan også komme ingame Reklame.

Anonymous said...

Sys det er en fin ide og er da med på ideen.

Mht til spillere på vores servere må vi være bedre til at få folk med ind og ikke joine andre FFA server så tit.
Vores omgangskreds er alligevel stor og hvis vi reklamere lidt mere om den, så tror jeg også folk kommer ind. :)

Vi kan jo ligge ud med at prøve det igen, hvis det så ikke går kan vi lukke den igen, men sys da vi skal give den en chance igen :)

Men så skal hjemmesiden vel have et brushup når vi skal have en rank igen ?? Eller skal vi undlade denne ? :P

Unknown said...

Well...

Jeg synes jo stadig det er en god ide og vil gerne betale det ekstra for den...

Mht admin mod, er det egentlig mig ligemeget præcist hvilket det bliver, bare det ikke gør serveren langsommere (som vi jo havde problemer med på den gamle Team b0s FFA). Det vigtigste er nok bare at det ikke bliver misbrugt!

Mht andre mods, så har min holdning jo altid været, og jeg kan se Recoon er på min side, at det bare skal være ren FFA, på 4-6 af de mest populære maps.
For hvis jeg ikke husker helt forkert så var vores gamle FFA faktisk meget besøgt og populær. Der er selvfølgelig perioder hvor der ikke er så mange inde, men sådan er det jo. Da det pludselig gik galt var det jo fordi vi først havde nogle problemer med de mods der var på serveren. Og så begyndte vi at have alt muligt DM og GG og så gik det helt galt...

Jeg tror på at den, hvis vi får en så stabil server som vi havde engang, kan blive meget besøgt, hvis vi bare holder den plain and simple...

Og så lyder det jo til at Recoon betaler gildet :P

Recoon said...

Jeg skal nok betale ALT! mig og Stein Bagger har indgået en aftale som burde gøre mig til millionær!

Men THC serveren var den mest besøgte i Europa i lang tid, grundet at det var en dansk alm ffa server. Så tror bestemt også at udbudet er der, og hvis vi kunne på smartvis (har mine ideer) koble serveren og hjemmesiden sammen. Kunne vi få mange hits på hjemmesiden, som igen vil give flere penge... Hvis I kan se hvor jeg vil hen?

Unknown said...

Ham Stein er også sådan en flink fyr...

"Så tror bestemt også at udbudet er der"

Efterspørgslen?

Recoon said...

ja ja Jam :d jeg var jo på work da jeg skrev det, du ved hvad jeg mener ;)

TyskerN said...

Jeg synes, også det er en kanon fed ide.. Jeg tror, også at GG's folk er ved at være lidt træt af, at vi owner så meget derinde!! og de kan jo ikke ligefrem prale af, at deres server er verdens bedste. Siger bare choke 30 :/ Og det må vi jo bare gøre bedre!! :D Jeg er med på FFA.. More HS and LOT MORE POWER!! muhahaha

Anonymous said...

Hej synes det er en rigtig god ide
vil gerne have at alle få admin ret

OG DET SKAL IKKE MISBRUGES,
da vi alle er jo voksen kan ikke
se at det skulle blive et problem

mvhSAIGON