Thursday, April 02, 2009

Generalforsamling - Referat

Så er mødet i går godt overstået og jeg skal da være den første til at sige tak til alle de fremmødte for god ro og orden. Vi fik snakket alle relevante emner igennem og kom frem til mere eller mindre perfekte løsninger på alle de problemer der måtte være...

Under mødet var vi så heldige at Recoon var sekretær og lavede et, øh, fint referat, som jeg har uploaded her:

Referat

Hvis man har yderligere spørgsmål til hvad der blev snakket om så smid en comment, fang en der var med til mødet på VT, skriv på MSN eller find selv på flere alternativer...

5 comments:

Skaery said...

Det virker som et lidt kort referet. Var der virkeligt så meget udenomsnak?

Recoon said...

Skrev kun det folk blev enige om, der var jo en del diskution og uenighed på mange områder. Jeg skrev kun konklusionen ned da det er den vi skal bruge.

Panda said...

Vi blev enige om flere ting end det der da. Der var da stemning for at lave det til mere end bare golf osv. hvis der var mulighed for det? :)

@CW serveren var det c3 der ville smide plugin ind, og så ville vi se om serveren kunne bære det, eller om vi ville miste for meget på det. Plugin skulle jo selvfølgelig kun være det højst nødvendige map/kick/ban/exec cfg.

FFA'en blev der talt sql-server så vi kan få et godt stats-system op.

Hjemmesiden var der bred enighed om at et decideret forum skulle der til, for at få det til at køre også så FFA'en kan blive taget lidt seriøst. Er også nødvendigt hvis vi skal hive nogle af de nævnte sponsorer ind.

Tror Recoon sad på Arto under mødet... :D

Unknown said...

Helt enig med Panda...

Tror vores sekrætær faldt lidt af på den gennem mødet :)

Recoon said...

Han var ret træt! og når han sagde "2 MIN!!!" så fortsatte mødet ufortrødent ;)